Kiko Milano Smart Fusion Lipstick No: 407 Rosewood 

Birkaç gün önce, Ankara Ankamall AVM’de alışveriş yaparken, uzun zamandır almak istediğim kozmetik ürünlerini satın almıştım. Bunlardan biri; Kiko’nun 407 numaralı “Rosewood” adındaki parlak bitişli rujuydu. Gelin hep birlikte, bu ruju yakından inceleyelim. 

Mavi Alt Tonlu Kırmızı Ruj Önerileri

Bugünkü yazımda sizlerle; severek kullandığım mavi alt tonlu kırmızı ruj önerilerimi paylaşacağım. Geçtiğimiz ay, en çok okunan yazılarıma baktığımda, kırmızı rujlarla ilgili yazılarımın, oldukça ilgi çektiğini gördüm. Ben de bugün sizlerle, mavi alt tonlu -soğuk alt ton ya da pembe alt tonlu da deniliyor- kırmızı ruj önerilerimi paylaşacağım.

Avon Alışverişi – Yeni Ürün Keşifleri 

Bugünkü yazımda sizlerle; Trabzon’da satın aldığım kozmetik ürünleri ile ilgili detaylı yorumlarımı paylaşacağım. 

Kitap İnceleme: Marcus Aurelius – Düşünceler

Bugünkü yazımda sizlerle; en son okuyup bitirdiğim “Düşünceler” kitabı hakkındaki, yorumlarımı paylaşacağım.

MAC Cosmetics MACximal Silky Matte Lipstick – Russian Red

Bugünkü yazımda sizlerle; geçtiğimiz ay satın aldığım ”Russian Red” adlı ruju, yakından inceleyeceğiz. Tüm zamanların en iddialı ve ikonik kırmızı rujlarından biri olan Russian Red’i, uzun zamandan beri almak istiyordum. Markanın diğer kırmızı rujlarını da renk tonu olarak hatırlıyorum. Ancak içlerinde renk tonunu, kendime en çok yakıştıracağım kırmızı; Russian Red idi. İyi ki bu rengi tercih etmişim diyorum. Hazırsanız, rujla ilgili ayrıntılı yorumlarıma geçmek istiyorum.

Exit mobile version