En İyi 15 Kırmızı Ruj Önerisi

Processed with VSCO with v3 preset

Bugünkü yazımda sizlerle; severek kullandığım, renk tonlarını beğendiğim, hem günlük hem de özel gün makyajlarımda kullandığım, kırmızı ruj önerilerimi paylaşacağım. Son dönemde, kırmızı ruj önerilerimden oluşan yazılarımın çokça ilgi gördüğünü fark ettim. Ben de bu yazıda, beğendiğim kırmızı rujları, bir listede toplamak istedim. Hem soğuk (mavi alt tonlu da deniliyor) hem de sıcak alt tonlu kırmızı rujları, bu yazımda bulabilirsiniz. Hepsini maddeler halinde sıralayacağım. Başlıkların üzerine tıklayıp, rujlarla ilgili inceleme yazılarımı okuyabilir, rujların renk tonlarını yakından görebilirsiniz.

Sephora Alışverişi: Glossed Lip Gloss No: 10 Wild – Glitter Finish ve Moisturizing Lip Balm – Cerise

Bugünkü yazımda sizlerle; SEPHORA COLLECTION’ın online mağazasından satın aldığım bir adet dudak parlatıcısı ile bir de, nemlendirici dudak balmını yakından inceleyeceğiz. Her iki ürünü de, mağazada denemiştim ve ürünleri çok beğenmiştim. Özellikle gloss’un ışıltılarına ilk kez denediğim zaman hayran kalmıştım. Bugün bu yazıda ürünleri, pek çok açıdan birlikte inceleyeceğiz.

Haftanın Bitenleri (Saç Bakımı ve Kişisel Bakım)

Bugünkü yazımda sizlerle, bu hafta içerisinde bitirdiğim saç bakımı ve kişisel bakım ürünleri ile ilgili ayrıntılı yorumlarımı paylaşacağım.

Birbiriyle Uyumlu Tüp Boyalar ve Su Bazlı Saç Boyaları

Bugünkü yazımda sizlerle; renk tonu birbirine benzeyen, birbirine yakın olan saç boyalarını paylaşacağım. Bildiğiniz üzere uzun yıllardır, dip boyamı tüp boyalarla yapıp, saçımın geri kalan kısımlarını, su bazlı saç boyaları ile renklendiriyorum.

Öne çıkarılmış yazı

Yayım tarihi
Deneyim, Kızıl Saç olarak sınıflandırılmış
Exit mobile version