Ankara’da Beğendiğim Kafeler – Part 2

Bugünkü yazımda; daha önce birden çok kez gittiğim ve beğendiğim kafeleri, bu yazıda sizlerle paylaşacağım.

Öne çıkarılmış yazı

Yayım tarihi
Gezgin olarak sınıflandırılmış

Ürün İnceleme: Garnier Skin Naturals BB Krem Mucizevi Cilt Kusursuzlaştırıcı

Bu bb kremi, kış mevsiminden beri kullanıyorum. Son bir aydır, fondöten kullanmayı bıraktım. Artık sadece, özel günlerde fondöten kullanmayı düşünüyorum. Şu an için fondöten kullanmaya gereksinim duymadığımdan, günlük makyajlarımda bb krem kullanmak, hem benim için daha kullanışlı ve pratik oluyor hem de yüzümde hafif bir duruşu olduğu için bb krem yüzümde ağırlık yapmıyor.

Öne çıkarılmış yazı

Yayım tarihi
Kozmetik olarak sınıflandırılmış

Kitap Önerisi: Sabahattin Ali – Dağlar ve Rüzgâr

Uzun zamandır bloğumda; kitap inceleme yazısı paylaşmadığımı fark ettim. Bu konu, epeydir aklımdaydı. Ancak elimde uzun zamandır okuduğum ve henüz bitiremediğim Platon’un ”Devlet” kitabı var. Onu bitirmeden, elimdeki diğer kitaplara geçmek istemedim. Bu ay yalnızca bir şiir kitabı bitirdim. Bu yazıda; Sabahattin Ali’nin ”Dağlar ve Rüzgâr” adlı şiir kitabı üzerine konuşacağız.

Öne çıkarılmış yazı

Yayım tarihi
Öneri olarak sınıflandırılmış

Ankara’da Beğendiğim 5 Mekan Önerisi – Part 1

Bugünkü yazımda sizlerle; Ankara’da gitmekten keyif aldığım 5 mekan paylaşacağım. Part 1’de, en sık gittiğim yerleri ekleyeceğim buraya. Devamı da gelecek elbette.

Öne çıkarılmış yazı

Yayım tarihi
Gezgin, Öneri olarak sınıflandırılmış

Ürün İnceleme: Beaulis Play It 560 Marmalade

Bugünkü yazımda sizlerle birlikte; Beaulis markasının 560 Marmalade adlı çift taraflı rujunu inceleyeceğiz. Pembe alt tonlu kızıl saçlarla uyumlu olan bu ruja, mutlaka göz atmanızı tavsiye ederim.

Öne çıkarılmış yazı

Yayım tarihi
Kozmetik olarak sınıflandırılmış
Exit mobile version