Kitap İnceleme: Stefan Zweig Yakıcı Sır – Amok Koşucusu

Stefan Zweig Yakıcı Sır – Amok Koşucusu kitap yorumlarım

Saç Boyası Karıştırırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Hem saç boyası karışımı hazırlarken hem de birbirinden farklı tonları karıştırırken nelere dikkat etmelisiniz, bu yazımda etraflıca anlatacağım.

Saç Cilası Nasıl Yapılır?

saç cilası

Konumuz; saç cilası nasıl yapılır? Kaç haftada bir yapılır? Hangi ürünler kullanılır? Bugünkü yazımda, bu soruların yanıtını bulabileceksiniz.

İyi Bir Metin Yazmanın İncelikleri

yazarlık

Yaratıcı bir metin yazarken, insanlara bilgi vermekten çok onların duygu ve düşüncelerini etkilemek ve harekete geçirmek, temel prensibiniz olmalı.

Yaratıcılığınızı Nasıl Artırırsınız?

Yaratıcılığınızı geliştirmenin yolları

Kitap İnceleme: Stefan Zweig – Kızıl

stefan zweig

Tıp öğrenimi için Viyana’ya yerleşen Bertold Berger, çok geçmeden hayal kırıklığına uğrar, hem arkadaş çevresine hem de şehrin karmaşasına uyum sağlamakta zorlanır.

Esmer Tene Yakışan Kızıl Saç Renkleri

esmerlere yakışan kızıl saç renkleri

Esmer tenlilere en çok yakışan kızıl saç renkleri

Boyalı Saçlar İçin Bakım Önerileri

boyalı saç bakımı

Bugünkü yazımın konusu; boyalı saçların bakımı nasıl olmalı, hangi ürünleri kullanmalı, nelerden kaçınmalı?

Favori Kızıl Saç Boyası Karışımlarım

cilek-kizili

Bugünkü yazımda; sizden sıkça soru aldığım bir konu üzerine kendi tecrübelerimi paylaşacağım. Bugüne kadar severek kullandığım ve kendi kendime keşfettiğim kızıl saç renklerini, hangi boyaları birbiriyle karıştırarak elde ettiğimi, bu yazıda detaylı bir şekilde anlatacağım.

Kitap İnceleme: Stefan Zweig – Korku

stefan zweig

Geçtiğimiz günlerde, Stefan Zweig’in “Korku” adlı romanını bitirdim. Bugün bu blog postta, kitapla ilgili yorumlarımı sizinle paylaşacağım.

Ürün İnceleme: Jamaican Jeans Color Biber Kırmızı Saç Boyası

biber-kirmizisi

Geçtiğimiz günlerde, Jamaican Jeans Color biber kırmızı saç boyasıyla, saç rengimi tazelemiştim. Artık saçlarımın rengi aktıkça, eskisi gibi bakıra dönmüyor. Fakat kızıl renk maalesef zaman içerisinde yıkamaya bağlı olarak solmaya başlıyor. Ben de saçlarımın kızıllığını canlandırmak ve daha açık bir ton elde etmek için biber kırmızı rengini tercih ettim.

En İyi Mürdüm Ruj Önerileri

mürdüm ruj

Geçtiğimiz günlerde sizinle, favori bordo ruj önerilerimi bloğumda paylaşmıştım. Bugünkü yazımda ise, hem günlük hem gece makyajlarında kullanabileceğiniz, en sevdiğim mürdüm ruj önerilerimi paylaşacağım.

Exit mobile version