Aldatma Nedir? Aldatmanın 10 İşareti

aldatma

Aldatmayı ikiye ayırabiliriz. Birincisi; duygusal aldatma. Bir kişinin ilişkisi devam ederken bir başkasıyla duygusal bir yakınlık yaşaması, bir başkasına âşık olması, bir başkasıyla özel bir paylaşımda bulunmasına duygusal aldatma denir. Cinsel aldatma ise; bir kişinin romantik bir ilişki yaşarken başka biriyle cinsel ilişkiye girmesidir.

Montaigne’den 20 Etkileyici Aforizma

Yavaşladıkça Çoğalıyorum

Doğrusunu söyleyeyim, biz erkekler kendi günahlarımızdan çok karımızın günahlarından, ona gelecek ayıplamalardan korkarız. Kendi vicdanımızdan çok karımızın vicdanının üstüne titreriz. (Aman ne fedakârlık!) Karımız bizden daha iffetli olsun da, biz hırsız olmaya, yemin bozmaya, aforoz edilmeye razıyız.

Yaptığımız Şeyleri Neden Yaparız? Kitap Yorumu ve Altını Çizdiklerim

psikoloji

Yeni bir yazıdan herkese merhabalar. Geçtiğimiz günlerde Instagram’da paylaştığım ”Yaptığımız Şeyleri Neden Yaparız?” adlı kitabı bugün itibariyle bitirdim ve kitapla ilgili yorumlarımı, altını çizdiğim alıntıları sizinle de paylaşmak istedim.

En Sık Kullanılan 5 İkna Yöntemi

ikna

İkna etmek; iletişimde üstünlük kurmak ve insanları yönlendirmek adına yapılmaktadır. Eğer istemediğiniz bir işi yapmak durumunda kalıyorsanız, insanlar kırılmasın gücenmesin diye kendinizden taviz veriyorsanız ve başkaları sizi pek çok konuda kolaylıkla ikna edebiliyorsa bu yazımın sizin için faydalı olabileceğine inanıyorum. Haydi, en çok kullanılan 5 ikna yöntemine birlikte bakalım:

Exit mobile version