Bakır Saç,  Kızıl Saç,  Saç Bakımı

Ürün İnceleme: Proqure Renk Koruyucu Saç Kremi – (İş Birliği)

Yepyeni bir ürün inceleme yazısından herkese merhabalar.

Bugünkü yazımda sizlerle birlikte; Proqure markasının renk koruyucu saç bakım kremini inceleyeceğiz.

Hediye ürün gönderimi için www.sacevi.com ‘a bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.

Yazımın ana görseli için seçtiğim fotoğrafta yer alan tüm saç boyaları ile ilgili inceleme yazılarını da, aşağıya sizler için linkliyorum.

Proqure Hair’s Color Biber Kırmızı Chili Red

Proqure Hair’s Color 421 Ateş Kırmızı Saç Boyası

Jamaican Tropic Color 505 Çilek Kırmızı Strawberry Red

Şimdi ise Proqure markasının renk koruyucu saç bakım kremi ile ilgili gözlemlerimi aşağıda sizin için paylaşacağım. Ürün neredeyse bitmek üzere. O yüzden, bugün yorumlarımı buraya eklemek istedim.

  • Öncelikle saç kreminin kokusuna bayıldım. Çok güzel, çok hoş bir kokusu var. Saçta birkaç gün kalıcı bir kokusu var. Mis gibi kokuyor.
  • Duşta ıslak saçlarıma uyguladığımda, saç tellerimi yumuşattığını ve kolaylıkla açılmasını sağladığını gözlemledim.
  • Duştan çıktıktan sonra da nemli saçlarımı kolaylıkla taramama yardımcı oldu. Saçlarımı çok güzel yumuşattı. Öyle ki, normalde her banyo sonrası ıslak saçlarıma, sıvı saç kremi ya da fön suyu sıkardım. Bu kremi kullandığım günler, duştan sonra ekstra bir saç bakım ürünü kullanmama gerek kalmadı.
  • Saçlarıma yumuşaklığın yanı sıra parlaklık da kazandırdı ve saç rengimi korumaya yardımcı olarak saçlarımın matlaşmasını, renginin solmasını önledi.
  • Oldukça bereketli bir ürün. Aylardır kullanıyorum ama halen bitiremedim. Saçlarıma çok az kullansam bile saçlarımı yumuşatmaya yetiyor.
  • Proqure renk koruyucu saç kremi; doğrudan pigmentler içeriyor. Saçlara renk pigmentleri etkisinde bulunuyor.
  • Boyalı saçlar boyasız saçlara oranla daha çok neme ihtiyaç duyuyor. Bu saç kremi, saçlarımın kurumasını önledi ve özellikle saç uçlarımın yumuşamasını sağladı ve saçıma nem kazandırdı.

Kullanılışı:

Benim Proqure renk koruyucu saç bakım kremi ile ilgili ürün yorumlarım böyleydi. Saç kreminden genel anlamda çok memnun kaldım. Proqure; saç boyalarını da beğendiğim ve sıklıkla tercih ettiğim bir marka. Özellikle biber kırmızı ve ateş kırmızı renklerini çok severek kullanıyorum. Sizler de beğendiğiniz saç boyalarını ve saç bakım kremlerini benimle paylaşabilirsiniz.

Saç boyama, saç bakımı, tanıtım yazıları, pr & marka iş birlikleri ya da aklınıza gelebilecek birçok konuda merak ettikleriniz ve danışmak istedikleriniz için bana aşağıdaki iletişim kanallarından ulaşabilirsiniz.

Mail: ebrubektasoglu@gmail.com

Facebook

Tumblr

Instagram

Ebru Bektaşoğlu

 
 
 
       

Facebook Yorumları

Bir cevap yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir